top of page

Alina Lucy David

 

E-mail: contact.radioromantic@gmail.com

Phone: 0731.686.747

Lucy - Lucy in direct!.jpg
Scurta descriere

Sunt o persoană cu multiple pasiuni și talente, care se bucură de artă și creativitate în modul meu unic.

Tablourile realizate din oase de pește sunt o parte importantă a pasiunii mele pentru artă, unde se reflectă creativitatea și abilitatea mea de a utiliza materiale neobișnuite pentru a crea lucrări de artă uimitoare.

 

Scrisul poeziilor este o formă de exprimare care mă ajută să mă regăsesc, să mă conectez cu propria mea lume interioară și să mă eliberez de emoții și gânduri. Acest talent îmi permite să mă conectez cu lumea și să-mi împărtășesc gândurile și sentimentele cu cei din jur.

 

Lucrările mele de artizanat arată dedicația mea pentru a-mi îmbunătăți abilitățile și a le exprimă prin muncă manuală. Petrec cea mai mare parte a timpului meu în această activitate, ceea ce arată cât de pasionată sunt de creație și cum această mă face să mă simt.

 

În general, pasiunile și talentele mele arată cât de mult mă dedic astfel încât să-mi fie apreciată creativitatea.

Depre produse 

Tablourile din oase de peste

 

Tablourile din oase de peste sunt piese unice de artă, create prin combinarea și aranjarea oaselor de peste pentru a crea modele și design-uri atractive. Acestea sunt o adăugare elegantă și sofisticată la orice încăpere, perfecte pentru cei care apreciază artă neconvențională și își doresc să adauge un accent interesant și original la decorul casei lor. Fiecare tablou este unic, cu propriile sale forme, texturi și culori, create prin aranjarea cu atenție a oaselor de peste.

Aceste tablouri sunt create prin tehnici tradiționale, care implică sortarea, curățarea și aranjarea oaselor de peste. Fiecare os este selectat cu grijă pentru a se asigura că se potrivește cu design-ul general al tabloului. Acest proces atent poate dura ore sau chiar zile, dar rezultatul final este o piesă de artă unică, care va atrage privirile și va aduce o notă de elegantă și rafinament în orice încăpere.

Dacă sunteți în căutarea unui accent interesant și original pentru decorul casei, aceste tablouri din oase de peste sunt alegerea perfectă. Fiecare tablou este o piesă de artă unică, care va fi apreciată de către cei care apreciază artă neconvențională și își doresc să adauge un touch de originalitate la decorul casei lor.

Cumpărați acum un tablou din oase de peste pentru a va bucură de o piesă de artă unică și sofisticată!

2010 - present
2010 - present
bottom of page